2019 Julemesse på Tørning Mølle Stand 26 1

STAND 26 ved Julemessen på Tørning Mølle.

Lokalhistorisk Forening for Vojens-området var i år med ved julemessen og besøgende kunne her høre om, hvad foreningen kunne tilbyde af spændende ting. Der var desuden mulighed for at købe bogen Vojens Viser Vejen, Årbog 2019 og den nye kalender for 2020.

 

Reception 2019 11 23 39 hjemmeside 

Der var mødt mange, da Lokalhistorisk Forening for Vojens- området den 23. ovember havde reception i forbindelse med udgivelse af årbogen 2019 og kalenderen for 2020. Foreningens formand Hans Muurmann bød velkommen og gav ordet til arkivleder Agnes Svendsen, der fortalte om de enkelte artikler fra årbogen og om hvem, der var forfatter til artiklerne. Efter præsentationen var ordet frit, og derefter blev der budt på vin og kaffe samt hjemmebagte kager.

                                                                                                                         nylogo2019

Bestyrelsen har på bestyrelsesmødet i september valgt foreningens nye logo, der fremover skal fremstå på brevpapir, kuverter, PR-materiale samt hjemmeside og på Facebook.

Logoet symboliserer, at foreningen er hjemmehørende i Vojens-området, samt at arkivet er lokalhistorisk arkiv for de fem sogne - symboliseret ved de fem prikker.

Underkategorier