aarbog2019
I 1919 oprettede en kreds af lokale landmænd et selskab, som fik navnet A/S Kalksandstenfabrikken UNION, G.m.b.H. Vojens. I anledning af 100 års jubilæet har Jes A. Ratzer i årbogen skrevet en artikel om en dynamisk virksomhed gennem de 100 år til i dag, hvor den under nye ejere og navnet I.B.F. Betonvarer, Vojens, stadig ligger, hvor den blev startet - nu med adressen Betonvej 1.

Lokalhistorisk Forening for Vojens-området udgiver for 33. gang foreningens årbog, og traditionen tro indeholder årbogen artikler og billeder fra forskellige tidsaldre i Vojens-området.

Prisen for denne traditionsrige årbog er 100 kr.

Læs mere: Årbog 2019:...

Forside Hotel Vojens

Kalender 2020 - Det er udgave 2 i serien af udgivelser af kalendere udgivet af Lokalhistorisk Forening for Vojens-området.

Temaet i kalender 2020 er: Forsvundne bygninger i Vojens-området. Her finder du 12 virkelig historiske billeder, som dokumenterer, hvorledes husene, som de så ud inden de - af forskellige årsager - blev revet ned og forsvandt i hukommelsen. Kalender 2020 genopliver via billeder disse gamle flotte bygninger. En oplagt julegave til familie, venner og bekendte samt ikke mindst dig selv.

Læs mere: KALENDER 2020...